Jeg ble nesten blind

Alt ble skurrete, jeg klarte ikke å se ting klart på lang avstand og det ble vanskelig å fokusere. Jeg fryktet det verste! Heldigvis viste det seg at jeg bare hadde gnikket litt for hardt på øyet (fordi jeg holdt på å sovne) slik at linsen hadde byttet ut sin optimale posisjon med en posisjon langt under øyelokket. Smart som jeg er, har jeg alltid en backup-linse med meg, så dette løste seg etter en litt lengre periode på toalettet. Nå ser jeg aldeles strålende igjen!

SKURR: Jeg fryktet det verste, men synet overlevde heldigvis. Foto: Krølltoppen (©masterimatte.blogg.no)

Av alle tingene man kan slite med, sliter jeg med både syn og pusting. Det er jo ganske katastrofalt. Og da har jeg ikke tatt med mine udugelige livsvalg, som har ført meg til der jeg er nå, nemlig master i matte. Det er ikke lett å være meg, altså.

I dag har jeg, sjokkerende nok, ganske medium dårlig motivasjon. Jeg er sliten, det er varmt på lesesalen, og oksygen er tydeligvis ikke noe fysikere verdsetter særlig høyt. Det blir ikke noe bedre når Skaperen nå forlater oss for å gjøre konstruksjon uten passer. Noen ville sagt at det er en ganske tåpelig ting å gjøre, men han tar dette på strak arm. Jeg har troa på ham!

Jeg legger ved et bilde av min backup-backup-linse, da jeg dum som jeg er glemte å ta bilde av den første, som reddet dagen. Nå tror jeg kanskje jeg bør gjøre master, for Krølltoppen sa nettopp «skriver du ikke master?» i en veldig nedlatende tone, så jeg får komme meg tilbake til moroa.

LINSE: Denne har for svak styrke. Burde trent litt mer. Foto: Meg (©masterimatte.blogg.no)

Bloggeren

2 kommentarer

Lykke til videre, master i matte! Sitter her på VB og følger med i spenning!

Glassrosa: Tusen takk, det trengs! Hyggelig at du følger med!

Skriv en ny kommentar